APITA API-ET I BRUK

Lær om den frie datastrømmen vi tilbyr alle som vil vise ladestasjonene.

TjenesterSE TJENESTENE

Her kan du finne ladestasjonene på tjenester som bruker NOBIL.

InnholdINNHOLD I NOBIL

Hva slags informasjon er i databasen vår og hvilke krav settes det til å være med.

Der satt ladestasjon nr 1.000

Oljebransjen vant kampen om den tusende norske ladestasjonen for elbil. Men helten er Martin i Bergen som med LEAFen sin leverer oss nye ladestasjoner, bilder og oppdatert info. Hyppig.

Martin traff midt i blinken med ladestasjonen ved bygget til Oddfjell Drilling, eller Kongsberg Oil & Gas som det står på skiltet rett over stasjonen. Supert at oljebransjen tilrettelegger for at vi ikke trenger å bruke fossile ressurser når vi kjører rundt. Noe Martin heller ikke kan. Ivrig LEAF-bilist som han er.

LadestasjonfinnerTipper at ladestasjonen med fire plasser har vært et ønske fra arbeidstakerne. For denne ladestasjonen er bare forbeholdt ansatte. Sånn er det en del steder. Men fint at den likevel ligger i NOBIL – tydelig merka med hvem som kan benytte den. Da kan du se om dette er en arbeidsgiver du som elbilist kan velge. Så det er sagt, er det en ledig plass, så håper vi også at Oddfjell og Kongsberg lar en besøkende få et lite påfyll. Men sikkert lurt å spørre først.

I forrige uke kom det inn godt og vel en håndfull ladestasjoner slik at det skulle bli mer enn 1.000 i NOBIL.

Litt av hvert er det. Helt som vanlig. Blant annet to nye hurtigladestasjoner: Gjøvik og Brekstad på Fosenhalvøya. Dessuten har Ringeriks-Kraft satt opp en ladestasjon utenfor Ringeriksbadet. Smart, da er det enklere for badehungrige Oslobeboere å dra dit. Det strømmer mens du svømmer.

Ukas status ble en økning til 1.004 ladestasjoner med totalt 3.444 ladepunkt. Alle disse kan du finne på kartet vårt. Bare å begynne å telleWink

En stor klem til Martin for hans bidrag. Men også til dere alle andre elbilister som jevnlig sender Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller bruker tipsskjemaet for å opprettholde NOBIL som verdens beste ladestasjonsdatabase. Forskjellen på oss og resten av verden, det er alle elbilistene!

Nydelig forsamling av elbiler på ladestasjonen til Oddfjell Drilling. Ser ut til å være fire ulike, siden vi tipper at den blå er en Peugeot iOn. Buddyen har stilt seg på tvers for å gi plass til flest mulig på ladestasjonen. Sympatisk.Ladestasjon nr 1.000

Kilde: Norsk Elbilforening - elbil.no