Tips oss om eksisterende ladestasjoner

NOBIL skal være Norges database for ladestasjoner for elbil. Vi får automatisk inn nye stasjoner fra de fleste store aktører i Norge og Sverige, med unntak av noen få. De største er Tesla og Ionity. For en komplett liste over dem vi får data automatisk fra se om-siden. Mangler en stasjon i NOBIL setter vi derfor veldig stor pris på om du tipser oss!


Det er mange ting NOBIL trenger å vite for å formidle utfyllende og pålitelig informasjon om en ladestasjon. Ikke fortvil om du ikke har alle detaljer, men fyll ut som best du kan på skjemaet du skal bruke. Så ordner vi resten når vi først er på sporet av en ladestasjon. 

 Instrukser for tipsskjemaet

  • Velg flagget til landet hvor ladestasjonen ligger - da er du inne på registreringsskjemaet og kan begynne fra toppen

  • Du må legge inn egenskaper både for ladestasjonen og ladepunktene (de kan være forskjellige)

  • Husk at noe av det viktigste vi trenger å vite er hvilken ladeoperatør det er - altså hvordan man kan betale for ladingen. Vet vi ikke dette må vi ta kontakt med deg og det gjør hele prosessen langt tregere. 

  • Lurer du på noe kan du lese veiledningen vår ved å trykke på den store i-en i det øvre høyre hjørnet. Du kan også sende oss en epost ved å trykke på konvoluttknappen.

  • Bilder kan enten lastes direkte opp eller sendes oss pr epost hvis det er enklere for deg

  • Til slutt klikker du "Send inn" og får en kvittering på skjermen

  • Ladestasjonen legges da inn i databasen for godkjenning av oss. Du får en epostbekreftelse fra NOBIL når det er gjort.

NB! Tipsskjemaet kan være litt trøblete. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger hvis noe er vanskelig forståelig, går galt e.l.

Ligger det feilaktig informasjon på en eksisterende ladestasjon eller bilde mangler? Send en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.med stasjonens navn / adresse og fortell oss hva som skal endres - eller med det fine bildet du har tatt. Svenske brukere kan sende epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Tusen takk for all hjelp dere kan bidra med for at elbilistene skal ha en god ladestasjonsdatabase!