APITA API-ET I BRUK

Lær om den frie datastrømmen vi tilbyr alle som vil vise ladestasjonene.

TjenesterSE TJENESTENE

Her kan du finne ladestasjonene på tjenester som bruker NOBIL.

InnholdINNHOLD I NOBIL

Hva slags informasjon er i databasen vår og hvilke krav settes det til å være med.

Tips oss om eksisterende ladestasjoner

LadestasjonerNye ladestasjoner popper opp. Du kan hjelpe NOBIL med å være oppdatert. Bare besøk vårt tipsskjema.

Det er mange ting NOBIL trenger å vite for å formidle utfyllende og pålitelig informasjon om en ladestasjon. Ikke fortvil om du ikke har alle detaljer, men fyll ut som best du kan på skjemaet du skal bruke. Så ordner vi resten når vi først er på sporet av en ladestasjon. 

Det er to skjemaer du kan velge mellom: det nye (se her), og det gamle (se lenger ned).Velg enten det nye skjemaet, som er mer utfyllende, eller det gamle som er enklere og virker bedre på mobil.

Skjemaene er kun for ladestasjoner som allerede er satt opp. Tips og ønsker om hvor en ønsker nye ladestasjoner må tas med andre aktører.

Instrukser for det nye skjemaet

  • Velg flagget til landet hvor ladestasjonen ligger

  • Da er du inne på registreringsskjemaet og kan begynne fra toppen

  • Du må legge inn egenskaper både for ladestasjonen og ladepunktene (de kan være forskjellige)

  • Lurer du på noe kan du lese veiledningen vår ved å trykke på den store i-en i det øvre høyre hjørnet. Du kan også sende oss en epost ved å trykke på konvoluttknappen.

  • Bilder kan enten lastes direkte opp eller sendes oss pr epost hvis det er enklere for deg

  • Til slutt klikker du "Send inn" og får en kvittering på skjermen

  • Ladestasjonen legges da inn i databasen for godkjenning av oss. Du får en epostbekreftelse fra NOBIL når det er gjort.

NB! Det nye skjemaet kan være litt trøblete i enkelte versjoner av Internet Explorer. Andre nettlesere skal være mer patente. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger hvis noe er vanskelig forståelig, går galt e.l.

Ligger det feilaktig informasjon på en eksisterende ladestasjon eller bilde mangler? Send en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.med stasjonens navn / adresse og fortell oss hva som skal endres - eller med det fine bildet du har tatt.

Tusen takk for all hjelp dere kan bidra med for at elbilistene skal ha en god ladestasjonsdatabase.

Synes du den nye registreringsmodulen er vel komplisert eller bruker en mobil, så kan du bruke det gamle registreringskjemaet. Imidlertid er det nye mer fullstendig og gjør det langt raskere for oss å oppdatere nye ladestasjoner.